NYHETER OCH INSPIRATION

Vi har listat 12 st av Stockholms Co-Working Spaces

Tips


Helio

Vad? Helio har kontor, mötesrum och coworking spaces på många olika platser i Stockholm till den som vill driva bolag och förverkliga sina idéer. Som medlem hos Helio får du inbjudan till events, teknik som funkar, bemannad reception och frukt/te/kaffe. Helio erbjuder olika medlemskap med olika priser.
Hur? För att bli medlem bör du först kolla runt på Helios hemsida för att se vad av allt det dem erbjuder som du är i behov av för att sedan boka en visning och ta det vidare därifrån.
Var? Helios olika kontor hittar du som sagt på olika platser runt om i Stockholm. Bland annat finns de på Grev turegatan 30 (GT30), Kistagången 12, Engelbrektsplan 1, Hemvärnsgatan 9, Svetsarvägen 6, Rålambsvägen 17 och Hornsbruksgatan 27.
När? Beroende på vilket medlemskap och kontrakt man har med Helio så kan ens tillgång till lokalerna variera.

DG97

Vad? DG97 är ett kontorshotell som erbjuder prisvärda fullservicelösningar för egna kontorsrum och fasta kontorsplatser.
Hur? Du betalar endast för den yta du valt, alla kringtjänster ingår. Korta bindningstider är möjligt. Kontaktinformation finns här.
Var? Drottninggatan 97, i Startup Sthlms tidigare lokaler.
När? Öppet 24/7/365.

Embassy House

Vad? Embassy House är ett industri- och nätverksfokuserat co-working space för start-ups och techbolag. De erbjuder en välkomnande miljö och prisvärda kontorsplatser, utöver det får man hos Embassy House även tillgång till Embassy House Ventures, partners och andra nätverks möjligheter; detta för att gynna ditt företag och din entreprenöriella tillväxt. Mer då? Embassy House erbjuder internationella go-to-market partners inom flertalet städer runt om i världen.
Hur? För att bli en del av Embassy House community så kan du delta på ett event hos dem, bli en partner eller helt enkelt hyra en kontorsplats.
Var? Embassy House finns på fler platser i Stockholm: Folkungagatan 44, 118 26, Stockholm, Linnégatan 89C, 115 23 Stockholm & Önskehemsgatan 34, Bandhagen
När? Alla Embassy House medlemmar har 24/7 access till lokalerna och det finns en del andra fördelar också. Kontakta dem för att få reda på vad.

No18

Vad? No.18 är en co-working space för de som är i behov av flexibilitet eller för resenärer.
Hur? Som medlem på No.18 betalar man en månadsavgift, hur stor den är påverkas av vilket medlemskap du behöver. Det som varierar från de olika medlemskapen är hur många dagar i veckan du kan utnyttja lokalen.
Var? På två olika adresser i Stockholm hittar man No.18 lokaler, den ena ligger på Centralplan 15 (Norrmalm) och den andra på Birger Jarlsgatan 18 (Östermalm).
När? Beroende på ens medlemskap så varierar ens tillgång till lokalerna.

United Spaces

Vad? United spaces erbjuder arbetsytor, all inclusive, personlig service och stora möjligheter för ditt företag att växa. De har som vision att bidra med ett gränslöst, innovativt och medvetet entreprenörskap som får företag att växa. Deras mål är att stötta lokala entreprenörer med hundratals arenor runtom i världen som en del av en positiv globalisering.
Hur? Genom medlemskap får du ta del av det United spaces har att erbjuda. Olika medlemskap kostar olika mycket per månad och ger dig olika behörigheter.
Var? De finns på olika platser runt om i Sverige och även internationellt men i Stockholm hittar du dem på Klarabergsviadukten 63.
När? Dygnet runt kan du som medlem använda dig av United spaces tjänster.

The Park

Vad? The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. De erbjuder fyra co-workingmedlemskap & skräddarsyr ditt event eller din konferens om behov finns.
Hur? Välj en av de fyra olika medlemskapen och bli medlem för att ta del av det The Park har att erbjuda.
Var? Som nämnts tidigare finns The Park på två olika ställen i Stockholm. Den ena är Sveavägen 98 och den andra är Hälsingegatan 49.
När? De olika medlemskapen ger dig olika behörigheter. Vissa innebär kontorstider andra 24/7 tillgång.

7A

Vad? 7A erbjuder kontorslokaler i centrala Stockholm. Hos 7A kan du hyra enskilda rum, arbetsplats, lounge eller ett virtuellt kontor.
Hur? Kontakta dem för mer information om hur du går tillväga för att säkra en central arbetsplats.
Var? Du hittar 7A:s lokaler på tre platser i Stockholm. Du hittar dem på Odenplan, Vasagatan och Strandvägen.
När? Beroende på vilken lösning du valt och vad du kommit överens om med 7A så kommer din tillgång till lokalen/lokalerna variera.

The Castle

Vad? The Castle strävar efter att skapa metoder och utveckla idéer för att möjliggöra ”nästa” steg av arbetsplats. Deras fikus ligger på att skapa en kultur och gemenskap av extraordinär kvalitet och att alla typer av människor och organisationer ska känna sig välkomna.
Hur? Bli medlem och ta del av The Castle’s utbud.
Var? Slottsbacken 8 är där du hittar The Castle och deras lokaler.
När? Olika medlemskap ger dig olika behörigheter och tillgång att utnyttja lokalerna.

Work Around

Vad? Den nya marknadsplatsen för kontor. Hos Work around kan du hyra och hyra ut kontorslokal utifrån din och ditt företags behov.
Hur? Du söker på hemsidan efter ett kontor som kan passa dig, sedan bokar du en visning och är du nöjd kan du teckna ett avtal. På hemsidan hittar du även information om hur du går tillväga om du har lokaler som du vill hyra ut.
Var? Work around finns runt om i Sverige, du kan hitta mer exakt på deras hemsida.
När? Beror på det avtal man tecknar.

Kolonien

Vad? Kolonien är till för frilansare och företag med flexibla lösningar för både temporära och permanenta behov. Det är ett kontorshotell och co-working space
Hur? Betala per månad eller per projekt. Det finns olika alternativ att välja på, beroende på vad som passar dig.
Var? Du hittar Kolonien vid Telefonplan, Telefonvägen 30.
När? Deras öppettider får man mer info om då man visat intresse för att ta del av det dem har att erbjuda.

The Loft

Vad? The loft är till för företag som är i behov av antingen en fast eller flexibel kontorsplats. Företag som huserar där håller på med allt från kommunikation och webbutveckling till design och foto. De erbjuder allt från flexibla kontorsplatser till mer fasta lösningar, lite beroende på vad du/ni är i behov av.
Hur? Kontakta The Loft för mer information om en eventuell visning och hur ni går till väga för att få en plats hos The Loft.
Var? För att komma till The Loft som finns i en vindsvåning ett stenkast från Fridhemsplan så måste du gå till Bergsgatan 59.
När? Deras öppettider och vad som händer när på The Loft får du mer information om när du har varit i kontakt med dem.

Convendum

Vad? Convendum är ett modernt och effektivt co-working space, med allt från fasta kontorsrum till flexibla arbetsplatser. De erbjuder konferenscenter, cafe, gym och mycket mer.
Hur? Genom att kontakta Convendum kan du få veta mer om medlemskapet och exakt hur du gör för att bli medlem.
Var? Convendum finns spritt på många ställen inne i centrala Stockholm (även i Göteborg), du hittar exakta adresser här.
När? Som medlem har du alltid tillgång till Convendums alla co-working spaces, när det passar dig.

Dela artikel: