NYHETER OCH INSPIRATION

Vi har listat Stockholms bästa coworking spaces

Tips


Ibland kan det vara bra att hitta andra likasinnade när man är i uppstartsfas av ett företag. På en hub kan man sitta och jobba med sin affärsidé, man kan nätverka, inspireras och vissa fall kan man även få hjälp på vägen. Vi har samlat 10 st av Stockholms olika hubbar på ett ställe åt dig för att lättare kunna navigera och hitta en som passar dig.

 

SUP46

 

📍 Regeringsgatan 65 3f, 111 56 Stockholm

 

Sup46 bildades 2013 med syftet att samla och sammanföra en rätt utspridd startup-scen. De hjälper medlemmar med allt från nätverkande till internationell expandering och marknadsföring. Hos Sup46 kan du utnyttja kontorslokal. Förutom allt detta finns det även ett café dit alla är välkomna medlemmar som icke-medlemmar.

 

Impact hub

 

📍 Luntmakargatan 25, 111 37 Stockholm

 

Impact hub är en plats där du erbjuds kontorsplats, seminarium, program, event, mm. Här kan du nätverka och bli del av något. Impact hub är stolta över att även kunna fungera som en inkubator. Du blir medlem och betalar en månadskostnad. Finns olika medlemskap beroende på ditt behov. Impact hub hittar du på Luntmakargatan 25/Sveavägen 44, i Stockholm. Beroende på vilket medlemskap du har så varierar din behörighet till att vara på hubben. Vissa medlemskap ger dig access 24/7 andra bara under business hours.

 

Changers hub

 

📍 Rotemannavägen 29, 145 57 Norsborg
📍 Grev Turegatan 7, 114 46 Stockholm

 

Vad? Changers hub erbjuder kostnadsfria kortkurser, inspirerande seminarium, studiebesök till hajpade företag, privatlektioner med idécoaching och nu även co-working space. En av alla de saker de vill göra är att hjälpa unga vuxna i ytterstaden att nå sin fulla potential.
Hur? Bli medlem och ta del av alla exklusiva medlemserbjudanden.
Var? Changers hub hittar du på Albyvägen 7.
När? Du hittar Changers hubs öppettider på deras hemsida, skrolla längst ner på startsidan för att hitta informationen.

 

Goto10

 

📍 Hammarby Kaj 10D, 120 07 Stockholm

 

Vad? Goto10 är en plats där du kan nätverka, inspireras och lära dig någonting nytt. Älskar du internet och jobbar med det så kan du flytta ditt arbete till Goto10.
Hur? Det är kostnadsfritt att bli och vara medlem hos Goto10, som medlem kan du utnyttja allt det som Goto10 har att erbjuda.
Var? Du hittar Goto10´s lokaler på Hammarby Kaj 10D.
När? Öppettiderna hittar du på deras hemsida.

 

Epicenter

 

📍 Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

 

Vad? En miljö i världsklass för innovationer, nätverk och flexibla kontorsplatser. En plats till de företag som växer snabbt digitalt och jobbar med innovativa idéer. Epicenter tror på att innovationer skre då innovativa människor tänker ihop.
Hur? Bli medlem. De har olika medlemskap som är anpassade utifrån dina behov.
Var? Epicenter hittar du på Mäster Samuelsgatan 36.
När? Olika medlemskap ger dig olika möjligheter, och där ingår även din behörighet att utnyttja det som Epicenter har att erbjuda.

 

H2 Health Hub

 

📍 Hälsingegatan 45, 113 31 Stockholm

 

Vad? H2 health hub är till för dig som arbetar med hälsotech och hälsoinnovationer. De erbjuder nätverksevent, workshops, kontorsutrymmen, föreläsningar, mm.
Hur? Genom att bli medlem får du tillgång till H2 Health hub, Det finns olika medlemskap som betalas månadsvis och som kostar olika mycket.
Var? På Hälsingegatan 45 hittar du H2 health hub.
När? Beroende på vilket medlemskap du väljer så får du olika behörighetsgrader till H2 health hubs lokaler.

 

THINGS

 

📍 Drottning Kristinas väg 53, 114 28 Stockholm

 

Vad? THINGS® är en stor hub/co-working space på KTH campus. Hos THINGS kan start-ups med hårdvara som en del av deras lösning komma. Har du en sak kopplat till internet, bärbar teknik, medicin teknik eller dylikt så kan du utveckla och arbeta hos THINGS. Behöver du skapa en prototyp eller jobba på din produkt så finns möjligheterna här.
Hur? Bli medlem om du har en start-up som inkluderar en ”sak”. Genom att ansöka till STING inkubator program så kan du bli medlem hos THINGS men även genom att ansöka på deras hemsida.
Var? Drottning Kristinas Väg 53
När? För dig som är medlem är det öppet 24/7.

 

Open Lab

 

📍 Valhallavägen 79, 114 28 Stockholm

 

Vad? Open lab har skapat en miljö som inte bara är en arbetsplats utan även ett nätverk som möjliggör för medlemmarna att hitta nya uppdrag och bygga en mer hållbar framtid. Utöver arbetsytan och nätverket som Open lab erbjuder så har de även möjliggjort för samarbeten och kreativitet, medlemmarna har tillgång till labb där de kan skapa och utveckla sina produkter. Det finns en 3D printer och möjlighet till att skapa prototyper.
Hur? Genom att bli medlem får du tillgång till det Open lab erbjuder. Du blir medlem genom att kontakta Open lab.
Var? Open lab är belägen i det gamla rektorshuset på KTH, Valhallavägen 79.
När? Beroende på vad du vill göra hos Open lab så varierar tillgängligheten. Som medlem får du full koll på när du kan göra vad.

 

Norrsken House

 

📍 Birger Jarlsgatan 57 C, 113 56 Stockholm

 

Vad? Norrsken house är en plats dit de med en företagsidé/ett företag inom tech kan komma för att skapa sig ett nätverk, få möjligheter att utvecklas och få en plats att arbeta på där allt ett kontor behöver finns.
Hur? Bli medlem, månadsavgiften ligger på 6000kr, men Norrsken kan ge rabatterat pris till de som behöver och som blir godkända.
Var? På Birger Jarlsgatan 57C hittar du The Norrsken House.
När? Är du medlem så har du tillgång till de stora lokalerna 24/7, årets alla dagar.

 

 

Dela artikel: